Vacature Jurist

Ambitieuze en enthousiaste Jurist

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze jurist. Wil jij samen met je collega’s onze klanten rechtstreeks persoonlijke en deskundige hulp bieden in juridische kwesties? Vind jij net als wij hard werken en tegelijkertijd plezier maken belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen als jurist?
Je gaat werken binnen het multidisciplinaire team van Anker Rechtshulp, de uitvoeringsinstantie van verzekeraar Anker Insurance. Je voert je eigen praktijk binnen het algemeen civiel recht, eventueel in combinatie met een rechtsgebied die ook aansluit bij jouw interessegebied.

Als jurist treed je op als belangenbehartiger van de verzekerden van Anker Insurance. Je verleent op proactieve en klantvriendelijke wijze juridische hulp. Je zorgt voor het maximaal haalbare (juridische) resultaat voor de klant. Je onderhandelt en maakt afspraken in verband met de afhandeling van het rechtshulpverzoek en je voert zo nodig procedures. Je verzorgt je eigen (digitale) correspondentie en administratie. Ook lever je een actieve bijdrage aan de groei en bewaking van de kennis en kwaliteit binnen het team.

Het team bestaat op dit moment uit circa 30 medewerkers met allemaal hun eigen specialisme(n).

Solliciteren?

Wil je meer weten over deze uitdagende functie en ons bedrijf? Kijk voor meer informatie en de volledige vacature op onze corporate website Anker Insurance Company

© Anker Rechtshulp 2024