Wij zoeken een Jurist Arbeidsrecht

Vacature Jurist Arbeidsrecht

Wij hebben een vacature voor Jurist Arbeidsrecht. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en ervaren jurist arbeidsrecht. Wil jij samen met je collega’s onze klanten rechtstreeks persoonlijke en deskundige arbeidsrecht hulp bieden in juridische kwesties? Vind jij net als wij hard werken en tegelijkertijd plezier maken belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen als Jurist Arbeidsrecht

Je gaat werken binnen het multidisciplinaire team van Anker Rechtshulp, de uitvoeringsinstantie van verzekeraar Anker Insurance. Je voert je eigen praktijk binnen het arbeidsrecht, eventueel in combinatie met een rechtsgebied die ook aansluit bij jouw interessegebied en kennis.

Als jurist treed je zonder acquisitie- of omzetdruk op als belangenbehartiger van de (particuliere en zakelijke) verzekerden van Anker Insurance. Met je heldere aanpak, communicatie en duidelijke schrijfstijl zorg je dat jouw klanten altijd begrijpen wat je bedoelt en zorg je voor het maximaal haalbare resultaat. Je onderhandelt en maakt afspraken in verband met de afhandeling van het rechtshulpverzoek en je voert zo nodig procedures. Je verzorgt je eigen (digitale) correspondentie en administratie. Ook lever je een actieve bijdrage aan de groei en bewaking van de kennis en kwaliteit binnen het team.

Het team bestaat op dit moment uit circa 40 juristen met allemaal hun eigen specialisme(n).

Meer weten?

Wil je alles weten over deze vacature en Anker Rechtshulp? Kijk dan op de ‘Werken Bij…’ pagina op onze corporate website van Anker Insurance Company.

vacature, jurist, arbeidsrecht, groningen

© Anker Rechtshulp 2024