Word jij onze nieuwe Jurist?

Word jij onze nieuwe Jurist?

Ben jij een ervaren jurist of advocaat? En heb je minimaal 1-2 jaar juridische werkervaring? Lees dan hieronder wat wij als Anker Rechtshulp jou kunnen bieden.

Wij bieden jou een veelzijdige baan aan. Je komt terecht in een enthousiast en leergierig team van ca. 40 juristen met verschillende specialismen. Ook krijg je de mogelijkheid je (verder) te specialiseren. Bijvoorbeeld in jouw eigen rechtsgebied of juist door verdieping te zoeken in een ander rechtsgebied. De keus is aan jou!

Wat breng je mee als Jurist?

  • Je hebt de master Nederlands recht succesvol afgerond of je bent bezig met de afronding van je master.
  • Op jouw CV staat 1-2 jaar relevante juridische werkervaring.
  • Werk je als advocaat? Ook dan zijn we geïnteresseerd in jou!
  • Van ambitie en enthousiasme worden we blij.
  • Je beschikt, zowel mondeling als schriftelijk, over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Jouw kernwoorden zijn: pragmatisch, toegankelijk, zelfstandig werken, klant-, team- en oplossingsgericht, creatief en stressbestendig.

Wat bieden we jou als Jurist?

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden. Zoals een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en een laptop. Als je wil kun je hybride werken om zo werk en privé optimaal te combineren. Vanuit ons kantoor in Groningen en vanuit huis. Hiervoor krijg je van ons verschillende thuiswerkfaciliteiten, bijvoorbeeld een bureau en een extra groot scherm. Ook hebben we een fietsplan!

Solliciteren of meer weten?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Neem dan contact op met Linda Strating (HR-manager), 050-5209964 of kijk op onze corporate Werken Bij… pagina. Of mail naar solliciteren@anker.nl.

We gaan graag met je in gesprek!

vacature, jurist, advocaat, werken bij
© Anker Rechtshulp 2024