Werken bij

Werken bij Anker Rechtshulp

Werken bij Anker Rechtshulp betekent werken bij een toegankelijke, mensgerichte en betrokken juridisch dienstverlener. Wij vragen meer dan alleen (juridische) kennis.

Communicatieve vaardigheden zijn van groot belang. Maar ook je schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, klantgerichtheid, inlevingsvermogen en overtuigingskracht zijn belangrijke kwaliteiten. Wij verwachten een praktische, oplossingsgerichte en resultaatgerichte houding. Die vaardigheden en kwaliteiten komen goed van pas in je klantcontact met de klant die een rechtsbijstandverzekering heeft. Jij maakt de juridische materie begrijpelijk voor de klanten. Daarnaast vragen wij ook dat je goed kan organiseren, besluiten kan nemen en prioriteiten kan stellen.

Je komt te werken in een groeiend bedrijf waar je samenwerkt met professionals in een prettige en open werksfeer. Een bedrijf waar jij je verder kunt ontwikkelen.

Word jij onze nieuwe collega?
Wil je meer weten over werken bij Anker Rechtshulp of solliciteren op een vacature? Kijk dan op de ‘Werken Bij…’ pagina op onze corporate website Anker Insurance Company.

© Anker Rechtshulp 2024