Onze juridisch medewerker Ellemijn

Juridisch Medewerker

Mijn naam is Ellemijn en ik werk als juridisch medewerker bij Anker Rechtshulp, op de afdeling Intake & Advies. Ik ben 20 jaar jong en opgegroeid in Oldenzaal, maar ik heb inmiddels mijn Twentse roots ingeruild voor de mooie stad Groningen. Waar ik aan de rijksuniversiteit een Pre-master Rechtsgeleerdheid richting Nederlands Recht volg.

Ik ben ambitieus ingesteld en wil na mijn Pre-master een master privaatrecht volgen. Gelukkig houd ik ook nog vrije tijd over en kan ik mijn energie en sportieve enthousiasme kwijt in het damesteam van de hockeyclub. Hier ben ik vooral in de avonduren en in het weekend te vinden. Wanneer ik niet hockey of aan het werk ben, kan je mij ook vinden ergens op een terras. Waar ik samen met mijn vrienden gezellig een hapje en een drankje doe.  

Kansen en mogelijkheden

Als rechten student is deze uitdaging bij Anker Rechtshulp een leerzame kans om mijn theoretische kennis in de praktijk toe te passen. Mijn eerste indruk is positief. De werksfeer is aangenaam. Het bedrijf en de collega’s zijn ambitieus en er zijn veel kansen en doorgroei mogelijkheden. Ik kijk uit naar de toekomst en hoop hier veel te mogen leren.

Wil je meer weten over werken bij Anker Rechtshulp? Klik dan hier voor de vacatures!

© Anker Rechtshulp 2024