Nieuwe samenwerking in rechtsbijstand voor CNV leden

CNV, Anker Insurance en SRK samen sterk voor toegankelijke rechtshulp

Vanaf 1 januari 2021 zal vakbond CNV (CNV Connectief en CNV Vakmensen) in samenwerking met SRK Groep en Anker Insurance Company particuliere rechtsbijstand aan gaan bieden. Onder de naam CNV Rechtshulp worden 250.000 leden de mogelijkheid van juridische hulp bij particuliere juridische kwesties geboden. Met deze samenwerking willen de deelnemende partijen de dienstverlening aan de leden verder verbeteren. Dit door online gemak slim te combineren met persoonlijke, vakbekwame hulpverlening.

Persoonlijke en toegankelijke rechtshulp
Het CNV blijft doen waar ze expert in is, namelijk haar leden juridische hulp verlenen op het gebied van werk en inkomen. Bijvoorbeeld bij ontslagprocedures, reorganisaties en loonconflicten. Met de samenwerking met Anker Insurance en SRK wil het CNV haar rechtshulppakket nog aantrekkelijker maken voor bestaande en nieuwe leden. Hierbij staat persoonlijke aandacht en toegankelijke dienstverlening centraal. Tot nu toe verzorgde het CNV rechtshulp bij particuliere kwesties via verzekeraar ARAG.

Bundeling van krachten
Anker Insurance Company en SRK Groep willen het CNV gezamenlijk bijstaan. Samen hebben deze rechtsbijstandsorganisaties meer dan 110 jaar ervaring in juridische dienstverlening. In deze samenwerkingscombinatie is Anker Insurance Company n.v. de verzekeraar en zijn SRK Rechtsbijstand BV en Anker Rechtshulp b.v. verantwoordelijk voor de rechtshulp. Voor zaken die buiten de dekking van CNV Rechtshulp vallen, kunnen de leden voor een vaste, scherpe prijs terecht bij Brandmeester dat juridische hulp aanbiedt voor de onverzekerde markt.

© Anker Rechtshulp 2024