Even voorstellen: Robbin Kremer

Wij stellen graag aan u voor, onze collega Robbin Kremer. Robbin versterkt sinds 1 september ons team van juristen.

Hallo! Mijn naam is Robbin Kremer. Ik ben 29 jaar en woonachtig in het mooie Groningen.

Sinds 1 september ben ik met veel plezier werkzaam bij Anker Rechtshulp in de functie van jurist civiel recht. Ik behartig de belangen van de verzekerde op het gebied van algemeen civiel recht, te denken hierbij valt aan vraagstukken op het gebied van onder andere het consumentenrecht en huurrecht.

Anker Rechtshulp spreekt mij aan omdat het een groeiende en ambitieuze organisatie is, waarbij de mens centraal staat vanuit een flinke portie Groningse nuchterheid en betrokkenheid. Daarnaast zorgt de prettige sfeer binnen Anker Rechtshulp ervoor dat ik mij vanaf de eerste werkdag op mijn gemak voel.

Naast mijn werk houd ik ervan om leuke dingen te ondernemen met familie en vrienden. Verder volg ik met veel interesse en plezier Formule 1 en voetbal.

Robbin Kremer

© Anker Rechtshulp 2024