Even voorstellen: Leonie

Ik ben Leonie en 27 jaar oud. Sinds 1 februari ben ik werkzaam bij Anker Rechtshulp. Afgelopen zomer heb ik mijn master Privaatrecht behaald aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Reden voor mij om op zoek te gaan naar een leuke uitdaging om ervaring op te gaan doen in de juridische wereld. Ik ben ervan overtuigd dat ik dit ga vinden bij Anker Rechtshulp in de functie van Jurist op het gebied van het algemeen civiel recht.

De afgelopen dagen heb ik, ondanks het thuiswerken, al kennis kunnen maken met enkele collega’s en deze eerste indrukken hebben mij nog enthousiaster gemaakt. Wat een prettige sfeer en een aangenaam welkom!

Samen met mijn vriend woon ik in de stad Groningen en breng ik mijn vrije tijd graag door met familie en vrienden. Ik hou van gezelligheid. Daarnaast vind ik het erg leuk om veel te ontdekken op zowel het gebied van de (internationale) keuken, andere culturen/landen en wijngebieden. Daarom maak ik graag af en toe een reisje naar het buitenland.

Wil je meer weten over werken bij ons? Klik dan hier voor onze vacatures!

© Anker Rechtshulp 2024