Even voorstellen: Hans Prins

Wij stellen graag aan u voor, onze collega Hans Prins! Hans versterkt sinds 1 juli ons team van juristen.

Mijn naam is Hans Prins, 27 jaar en woonachtig in de stad Groningen.

Sinds 1 juli jl. ben ik in dienst getreden bij Anker Rechtshulp in de functie van arbeidsrechtjurist. Ik behartig de belangen van de verzekerde. Daarbij houd ik mij voornamelijk bezig met arbeidsrechtelijke vraagstukken. Denk daarbij, onder andere, aan de volgende onderwerpen: ontslag, arbeidsongeschiktheid, reorganisaties en (arbeidsrechtelijke) vorderingen.

Anker Rechtshulp spreekt mij aan omdat het een groeiende onderneming is waar laagdrempelig persoonlijk contact met de cliënt centraal staat. Een goed voorbeeld daarvan is dat iedere cliënt het rechtstreekse telefoonnummer van de jurist heeft. De cliënt hoeft niet eerst door een keuzemenu of een receptie/klantenservice. Daardoor is het contact met de cliënt zeer laagdrempelig.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten om te sporten. Verder ben ik ook liefhebber van de Bourgondische leefstijl die ik mij deels heb aangeleerd gedurende mijn studie in het mooie Maastricht.

Hans Prins

© Anker Rechtshulp 2024