Anker Rechtshulp zoekt nieuwe collega’s

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast, ambitieus en ervaren? Wil jij samen met je collega’s onze klanten rechtstreeks persoonlijke en deskundige arbeidsrecht hulp bieden in juridische kwesties? Vind jij net als wij hard werken en tegelijkertijd plezier maken belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken verschillende nieuwe collega’s in diverse (juridische) functies:

Coordinator Operations

In jouw rol als coördinator operations ben jij de spin in het web binnen onze interne rechtshulp organisatie en ben jij de schakel tussen rechtshulp en de (stafafdelingen van de) verzekeraar. Klik hier voor de vacature.

Juristen Arbeidsrecht

Je voert je eigen praktijk binnen jouw rechtsgebied, eventueel in combinatie met een rechtsgebied die ook aansluit bij jouw interessegebied en kennis. Waarbij je optreed als belangenbehartiger van de (particuliere en zakelijke) verzekerden van Anker InsuranceKlik hier voor de vacature.

Juristen Civiel recht

Je voert je eigen praktijk binnen jouw rechtsgebied, eventueel in combinatie met een rechtsgebied die ook aansluit bij jouw interessegebied en kennis. Waarbij je optreed als belangenbehartiger van de (particuliere en zakelijke) verzekerden van Anker Insurance. Klik hier voor de vacature.

Juridisch medewerkers Intake & Advies

Samen met jouw vijf collega’s ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten die een rechtshulpverzoek melden. Jij verzorgt de intake. Klik hier voor de vacature.

Word jij één van onze nieuwe collega’s?

We maken heel graag kennis met je! Voor alle details over deze vacatures en het werken bij Anker Rechtshulp kijk je op onze Werken bij… pagina.

Heb je vragen? Neem dan contact op met ons op via sollicitatie@anker.nl of bel (050) 520 99 64

Heb jij ervaring binnen een ander rechtsgebied en ben je geïnteresseerd in werken bij Anker Rechtshulp? Neem dan ook contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

© Anker Rechtshulp 2022