Anker Rechtsbijstand in top 5 onderzoek Consumentenbond

Anker Rechtsbijstand in top 5 onderzoek Consumentenbond

De Consumentenbond onderzoekt jaarlijks de rechtsbijstandverzekeringen en klanttevredenheid van rechtsbijstandsverzekeraars. Onze particuliere rechtsbijstandverzekering Eigen Jurist Polis komt dit jaar twee keer terug in de top 5. Een resultaat waar wij trots op zijn!

In het onderzoek wordt o.a. gekeken naar de verschillen tussen de rechtsbijstandverzekeringen op prijs, de rechtshulp die een klant krijgt en bijvoorbeeld franchise en wachttijden. Anker Rechtsbijstand scoort met name goed door de uitgebreide dekking en haar toegankelijkheid in combinatie met een aantrekkelijke premiestelling.

Onze juridische hulp

Voor al onze verzekeringen geldt dezelfde professionele en persoonlijke juridische hulp bij conflicten. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, goede bereikbaarheid en een oplossingsgerichte dienstverlening. Geen keuzetoetsen maar direct een eigen jurist of gespecialiseerd juridisch medewerker aan de telefoon. Wij helpen onze klant ook als er geen dekking is door een kort advies te geven zodat hij in ieder geval goed op weg wordt geholpen.

Klantwaardering

In het onderzoek van de Consumentenbond is ook gekeken naar de beoordeling van de dienstverlening. Helaas waren er te weinig respondenten die Anker Rechtsbijstand een rapportcijfer gaven. Wij vragen onze klanten structureel naar de ervaringen met onze dienstverlening. Onze juridische hulp wordt gemiddeld gewaardeerd met een 8,1.

Het volledige artikel over het onderzoek is te lezen via deze link of kijk voor de testresultaten op de website van de Consumentenbond.

© Anker Rechtshulp 2024